Dostava in prevzem

Strošek pošiljanja preko Pošte Slovenije znaša 4,90 EUR, za naročila pod 200 EUR.

Za vsa naročila do 15h se bomo potrudili, da bodo odpremljena še isti dan, če bo blago na zalogi. V primeru, ko blaga ni na zalogi vas bomo obvestili o pričakovanem roku dostave.

Sobotna dostava, dostava do 10h ali po 16h
V nekaterih primerih je možna tudi sobotna dostava, dostava do 10. ure ali dostava po 16. uri. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 059 336 400 ali pišite na info@gns.si.

Osebni prevzem
Možen je tudi osebni prevzem v trgovini GNS PLUS d.o.o. v času delovnega časa od ponedeljka do petka med 8:00 in 19:00 ter ob sobotah od 8:00 do 12:00.

Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato vam priporočamo, da navedete naslov, kjer ste dosegljivi dopoldan (npr: delovno mesto). V primeru, da ob dostavi niste na navedenem naslovu, vam dostavna služba pusti obvestilo in pošiljko lahko prevzamete na pošti.

Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko, na katero ste vedno dosegljivi (npr. zaželjeno vaš GSM), saj vas bodo v primeru, da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.

Za dostavo paketa ponavadi poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo (e-mail), da smo artikle že poslali na vaš naslov.